Tentang Kami

Ihtisar parusahaan

ngeunaan

Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd. diadegkeun taun 2003, nyaéta produsén profésional sareng eksportir pita koreksi sareng pita lem, rautan pensil, pita hiasan, pita highlighter sareng sajabana Kusabab perusahaan diadegkeun, urang museurkeun perhatian kana panalungtikan. , manufaktur sareng pamasaran produk alat tulis sapertos kitu.

Kami lokasina di Ninghai, kalawan aksés transportasi merenah, deukeut ka NINGBO na SHANGHAI port.Simkuring gaduh ngeunaan 10000 aréa produksi méter pasagi, leuwih ti 60 pagawé skillful, 15 full-otomatis mesin suntik molding, ngaktipkeun kaluaran poean urang sabudeureun 100000pcs.Kami ngagaduhan tim profésional departemén R&D sareng departemén QC pikeun mastikeun kualitas produk stabil, ngaktifkeun kami pikeun ngajamin kapuasan pelanggan pikeun produk sareng jasa kami.

Sadaya produk kami gampang dianggo, ramah lingkungan sareng gaduh garansi kualitas anu panjang.Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi BSCI & ISO9001 sareng produk kami dikonfirmasi kana EN71-bagian 3 sareng TUV, sertipikat ASTM, populer pisan di pasar domestik sareng luar negeri, langkung ti 80% produk diékspor ka pasar Éropa, Amérika Kidul sareng Asia Tenggara.

Pita lem kami ngagaduhan lem titik permanén sareng tiasa dicabut pikeun dipilih, tiasa langsung lengket, henteu kedah ngantosan lem garing sareng moal kotor leungeun nalika nganggo éta.Éta janten pengganti pita napel sisi ganda biasa sareng lem padet.

Upami Anjeun gaduh kapentingan naon wae produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.OEM sareng ODM wilujeng sumping pikeun urang.Urang janji: "harga nu lumrah, kualitas alus, waktos produksi pondok tur nyugemakeun layanan sanggeus-jualan."Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien anyar di sakumna dunya.

Jenis usaha
Produsén
Nagara / Wewengkon
Zhejiang, Cina
Produk Utama
Perlengkapan Kantor & Sakola (Tape Koreksi, Pita Lem, Rautan Pensil)
Jumlah pagawé
51 - 100 Jalma
Total Panghasilan Taunan
US$1 Juta - US$2,5 Juta
Taun diadegkeun
2003
Sertifikasi
-
Sertifikasi produk
-
Patén-patén
-
mérek dagang
-
Pasar Utama
Éropa Wétan 20,00%
Pasar Doméstik 20,00%
Amérika Kalér 17,00%

Kamampuh produk

pro-1-1

nyuntik
Ngahasilkeun Bagian Plastik

pro-1-2

Ngumpulkeun
Ngumpulkeun Item

pro-1-3

Bungkusan
Bungkusan Barang

Parabot Produksi

Ngaran
No
kuantitas
Diverifikasi
Mesin suntik
HAIDA 13

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik
10.000-30.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Wewengkon
No.192, Lianhe Jalan, Qianxi Industrial Zone, Qiantong Town, Ninghai County, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, Cina
Jumlah Jalur Produksi
7
Kontrak Manufaktur
Service OEM ditawarkeun, Desain Service ditawarkeun, Label meuli ditawarkeun
Niley Kaluaran taunan
US$1 Juta - US$2,5 Juta

Kapasitas Produksi Taunan

Ngaran Produk
unit Dihasilkeun
pangluhurna
Unit Tipe
Diverifikasi
Pita koreksi
8000000
10000000
Sapotong / sapotong

Sarana

Sarana
Pengawas
NO. operator
NO.of In-line QC/QA
Diverifikasi
Molding suntik
3
5
2

Kamampuhan Dagang

Shanghai Paper Dunya
2014.9
BOOT NO.1E83

Paper Dunya Cina
2013.9
BOOT NO.1E84

Pasar Utama

Pasar utama
Total Panghasilan(%)
Éropa Wétan
20,00%
Pasar Doméstik
20,00%
Amérika Kalér
17,00%
Éropa Kulon
15,00%
Asia Wétan
8,00%
Amérika Kidul
7,00%
Wétan Tengah
5,00%
Asia Tenggara
5,00%
Éropa kidul
3,00%

Kamampuhan Dagang

Basa Diucapkeun
Inggris, Cina
Jumlah Karyawan di Departemen Perdagangan
3-5 Jalma
Rata-rata waktos kalungguhan
30
Total Panghasilan Taunan
US$1 Juta - US$2,5 Juta

Sarat Usaha

Sarat Pangiriman Ditampi
FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Express, DAF, DES
Mata Artos Pembayaran Ditampi
USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF
métode pembayaran ditarima
T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Tunai, Escrow
Pelabuhan pangdeukeutna
NINGBO, SHANGHAI, YIWU

Interaksi pembeli

Laju ngaréspon

66,67%

Waktu Tanggapan

≤14h

Performance cutatan

-

Riwayat Transaksi

Transaksi
5

Jumlah total
130.000+