Warta

  • 2022 Konférénsi pujian

    2022 Konférénsi pujian

    Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, mangrupikeun produsén anu khusus dina ngahasilkeun pita koreksi sareng pita lem, gaduh tim Panaliti sareng pamekaran profésional, tenaga kerja terampil sareng pamariksaan kualitas prosés sadayana nalika produksi, unggul ...
    Maca deui
  • Dasi Ruku 2 dina 1 Pita Koreksi Sareng Pita Lem

    Dasi Ruku 2 dina 1 Pita Koreksi Sareng Pita Lem

    Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, mangrupikeun produsén khusus dina ngahasilkeun pita koreksi, pita lem sorot sareng pita hiasan, gaduh tim profésional, jasa anu saé, reputasi anu saé, nikmati reputasi anu saé di industri.Urang bakal ngamekarkeun 3-5 anyar ...
    Maca deui
  • 2022 Daptar Pameran

    2022 Daptar Pameran

    Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, mangrupikeun produsén anu khusus dina ngahasilkeun pita koreksi, pita lem sorot sareng pita hiasan, gaduh tim profésional, jasa anu saé, reputasi anu saé, nikmati reputasi anu saé dina industri .. .
    Maca deui