Dasi Ruku 2 dina 1 Pita Koreksi Sareng Pita Lem

Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, mangrupikeun produsén khusus dina ngahasilkeun pita koreksi, pita lem sorot sareng pita hiasan, gaduh tim profésional, jasa anu saé, reputasi anu saé, nikmati reputasi anu saé di industri.

Urang bakal ngamekarkeun 3-5 molds anyar unggal taun.Taun 2022 kami ngembangkeun pita koréksi Bow dasi 2 dina 1 sareng pita lem pikeun nyumponan kabutuhan klien kami.

Dasi Bow, bisa ogé disebut cangreud concentric, boga harti saksi asmara jeung kaendahan cinta.Ieu mangrupikeun tujuan desain aslina pikeun kasus dasi ruku 2 dina 1 pita koreksi sareng pita lem.

warta-2-1

Dina Maret 2022, Jianheng Stationery parantos mutuskeun pikeun ngembangkeun kapang énggal tina bentuk dasi bow, dugi ka April kapang parantos réngsé.Kami ngamajukeunana ka klien kami sareng kabetot pisan ku kalolobaan palanggan kami, sabab bentukna lucu sareng multifungsi.

Barangna gaduh dua sisi, hiji nyaéta pita koreksi sareng anu sanésna nyaéta pita lem.

Pita koreksi nyaéta:

  • Ukuran pita 5mm x 5m
  • Pilem ultra-ipis PET sareng inti (henteu gampang megatkeun pita sareng pita gulung)
  • Fleksibel sareng mulus
  • Panutup kasalahan lengkep sareng tiasa langsung nyerat, nyalin tanpa jejak

warta-2-2

Pita lem téh
Pita transparan, sigana sapertos pita napel gratis
Taya pita asam, leuwih ramah lingkungan
napel permanén atawa napel samentara pikeun milih, lengket langsung
Perlindungan cangkang, moal nempel leungeun anjeun.
Bisa ogé nyocogkeun lem titik ngagunakeun kasus nu sarua.

Kami nyayogikeun sertifikasi MSDS, EN71-3, TUV, ASTM pikeun produk kami sareng perusahaan kami parantos nampi sertifikasi BSCI ti saprak 2016, ISO 9001 ti saprak 2021.

Kanggo langkung seueur inpormasi atanapi hoyong ningali langkung seueur barang mangga ngahubungi kami.

NINGHAI County JIANHENG STATIONERY CO., LTD.
NO.192 LIANHE ROAD, KOTA QIANTONG, NINGHAI COUNTY, NINGBO, CHINA, 315606
Mobile (Whatsapp): 0086-13586676783
Email:nbjianheng@vip.163.com


waktos pos: Feb-16-2023