2022 Daptar Pameran

Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, mangrupikeun produsén khusus dina ngahasilkeun pita koreksi, pita lem sorot sareng pita hiasan, gaduh tim profésional, jasa anu saé, reputasi anu saé, nikmati reputasi anu saé di industri.

Dina 2022, Ninghai County Jianheng Stationery Co., Ltd kungsi milu dina tilu paméran pikeun showcase produk urang: tape koreksi, tape lem sorot tape jeung pita hiasan.Pameran nyaéta: 19th China International Stationery and Gift Exhibition on 27th to 30th July di Ningbo China;Pameran Dagang Cina (Indonesia) dina 30 Agustus nepi ka 1 Séptémber di Jakarta Indonésia;Pameran Dagang Cina (Brazil) dina 8 dugi ka 10 Désémber di Sao Paulo Brazil.Dina adil kami ditampilkeun produk panganyarna kami: 2 di 1 tape koreksi jeung pita lem sarta ngabahas gawé babarengan jeung padagang domestik jeung asing.

Partisipasi kami dina paméran ieu nyaéta pikeun ngahijikeun hubungan gawé babarengan anu tos aya, ngajalajah sajumlah ageung konsumén poténsial, sareng iklas pondasi pikeun pangwangunan pasar, sareng paméran ieu parantos ngajantenkeun langkung seueur palanggan pikeun perusahaan kami, nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun konsumén sareng langkung seueur kasempetan pikeun konsumén. .Kami ngarepkeun ningali langkung seueur palanggan sareng langkung suksés dina paméran anu bakal datang.

warta-1-1

Pameran Alat Tulis sareng Hadiah Internasional Cina ka-19 dina 27 dugi ka 30 Juli di Ningbo Cina

warta-1-2

Pameran Dagang Cina (Indonesia) dina 30 Agustus nepi ka 1 Séptémber di Jakarta, Indonésia

warta-1-3

Pameran Dagang Cina (Brazil) dina 8 dugi ka 10 Désémber di Sao Paulo Brazil

Jianheng Stationery jangji baris nyadiakeun layanan pangalusna, kualitas produk, ka extent greatest minuhan kabutuhan konsumén, terus tumuwuh sarta ngalayanan leuwih konsumén di sakuliah dunya.
Dina 2023, perusahaan urang bakal terus ilubiung dina paméran alat tulis di sakuliah dunya, rencana paméran dina perencanaan, mangga kasampak maju ka dinya.

NINGHAI County JIANHENG STATIONERY CO., LTD.
NO.192 LIANHE ROAD, KOTA QIANTONG, NINGHAI COUNTY, NINGBO, CHINA, 315606
Mobile (Whatsapp): 0086-13586676783
Email:nbjianheng@vip.163.com


waktos pos: Feb-16-2023