2 Dina 1 Pita Koreksi Bow-Dasi & Pita Lem

Katerangan pondok:

1.2 dina desain 1, 1 item digabungkeun ku pita koreksi sareng pita lem.

2.Cute Bow-dasi design.

3. Pita koreksi bisa nutupan kasalahan nulis sapinuhna, nulis balik dina eta geuwat; tape lem: lengket langsung sakali anjeun maké éta, bisi ditangtayungan, moal meunang leungeun Anjeun kotor.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran barang

2 in 1 pita koreksi dasi bow & pita lem

Nomer modél

JH007

bahan

PS, POM

warna

ngaropéa

Ukuran

UKURAN 111 X 38 X 22 MM

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

Pita koreksi: 5mm x 5m, pita lem: 6mm x 5m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Panjelasan Produk

Wilujeng sumping di pita koreksi inovatif kami sareng pita lem!Dirancang kalayan bahan anu ramah lingkungan sareng non-toksik, pita ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan koréksi kantor sareng sakola anjeun.Kalayan liputan lengkep ngeunaan parobihan, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan smudging, sareng anjeun tiasa langsung nyerat tanpa aya jejak salinan.

Pita koreksi dasi 2 dina 1 kami & pita lem gampang dianggo, kalayan cengkraman anu nyaman anu mastikeun akurasi sareng presisi, hadir dina desain anu kompak sareng portabel, ngamungkinkeun anjeun gampang dibawa ka mana waé anjeun angkat.Éta ogé ramah lingkungan, sabab ngagunakeun bahan non-toksik sareng bebas asam.

Di perusahaan kami, kami narékahan pikeun nyayogikeun kaset koreksi kualitas luhur dina harga anu berpatutan.Produk kami didamel kalayan standar kualitas sareng daya tahan anu paling luhur, mastikeun yén anjeun kéngingkeun produk anu tahan lama anu anjeun tiasa ngandelkeun.

Produk kualitas luhur kami, digabungkeun sareng prakték ramah lingkungan sareng komitmen kana kapuasan pelanggan, ngajantenkeun kami pilihan anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan pita koreksi anjeun.

The Coverage Comparison of tape kami, pita supplier sejen urang, tape Jepang.

img-3

Pabrik kami

Diagram lengkep (8)
Diagram lengkep (1)
Diagram lengkep (7)
Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)

Sertipikat

img-4

FAQ

Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM
A: Sumuhun, OEM wilujeng sumping pikeun urang.

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun mariksa?
A: Sumuhun, kami senang pikeun ngirim sampel ka anjeun ku angkutan barang dikumpulkeun.

Q: Naon MOQ anjeun pikeun kustomisasi?
A: Éta 10000pcs, urang tiasa nuturkeun desain anjeun pikeun ngabungkus barang.

Q: Naon waktos rak item anjeun sarta kumaha anjeun grantee kualitas?
A: waktos rak barang urang téh 2 taun, urang bakal ngalakukeun pre-inspeksi saméméh produksi masal jeung saméméh kiriman, urang bakal boga inspeksi final pikeun mastikeun kualitas barang urang saméméh ninggalkeun parusahaan urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali