Imut 2 In1 Ganda Sirah Koreksi Pita Lem Pita Roller

Katerangan pondok:

Wilujeng sumping di pita koreksi inovatif kami sareng pita lem!Dirancang kalayan bahan anu ramah lingkungan sareng non-toksik, pita ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan koréksi kantor sareng sakola anjeun.Kalayan liputan lengkep ngeunaan parobihan, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan smudging, sareng anjeun tiasa langsung nyerat tanpa aya jejak salinan.


Rincian produk

Tag produk

parameter produk

Ngaran barang

2 Dina 1 tape koreksi lem tape

Nomer modél

JH001

bahan

PS, POM.Titanium dioksida

warna

ngaropéa

Ukuran

110 x 28 x 18 mm

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

Pita koreksi: 5mm x 5m, pita lem: 6mm x 5m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Panjelasan Produk

1. Morandi, warna luhur-tungtung, pita koreksi recognizable & pita lem
2. garis basajan tur alam Palasik, cocog pikeun kantor jeung ulikan
3. Ukuran leutik, gampang pikeun mawa jeung neundeun
4. Pita koreksi: langsung nulis tanpa drying; tape lem: garing sarta caket langsung, stickness kuat.
5. Cap pikeun ngajaga tape, pilihan pangalusna pikeun kantor jeung sakola.

img-1
img-2

Pabrik kami

Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)

Ninghai County Jianheng Stationery fokus kana ngahasilkeun pita koreksi jeung pita lem kalawan leuwih ti 20 taun experience.We nyadiakeun kualitas dipercaya, layanan alus teuing pikeun clients.We urang tiasa ngalengkepan sampel custom dina saminggu, sarta waktu ngahasilkeun urang téh ngeunaan 30-45days sanggeus kami. nampi deposit ti klien kami.

Kaset koréksi kami 'kalayan palapis anu langkung kandel tiasa nutupan kasalahan éta, sahingga teu katingali saatos ditutupan. Di handap ieu mangrupikeun gambar kontras sinyalna pita kami sareng anu sanés.

img-3
img-4

FAQ

Q: Dupi urang ngirim tape koreksi & sampel pita lem pikeun rujukan?
A: Kami bungah ngirim pita koreksi & sampel pita lem pikeun inspeksi Anjeun.Sampel standar tiasa gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya ekspres.

Q: Kumaha pikeun ngonfirmasi kualitas sareng kami sateuacan ngamimitian ngahasilkeun?
(1) Urang bisa nyadiakeun sampel jeung anjeun bisa milih hiji atawa leuwih, lajeng urang nyieun kualitas nurutkeun éta.
(2) Kirimkeun kami sampel anjeun, sarta kami bakal nyieun nurutkeun kualitas Anjeun.

Q: Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?
A: Candak poto masalah sareng kirimkeun ka kami.Saatos kami mastikeun masalah, dina tilu dinten, kami bakal ngadamel solusi anu puas pikeun anjeun.

Q: Naon waktos kalungguhan?
A: 15-20days sanggeus konfirmasi sampel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali