Kreatif Kartun Decompression Slow Rebound Koreksi Pita Pikeun Murid

Katerangan pondok:

  • Pita koréksi 1.The nyaéta kalayan desain lucu tina leungeun baju decompression nu senang jeung decompression.
  • 2.Could nyieun leungeun baju decompression nurutkeun rarancang klien urang.
  • 3. Pita koreksi téh mini, gampang nyandak.Éta tiasa dianggo pikeun nutupan kasalahan dina rupa-rupa makalah sareng langsung nyerat deui tanpa keriut saatos nyerat deui.

Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran barang

Decompression Slow Rebound Pita Koreksi

Nomer modél

JH001A

bahan

PS, POM.Titanium dioksida

warna

ngaropéa

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

5 x6m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Témbongkeun Pabrik kami

Diagram lengkep (2)
Diagram lengkep (3)
Diagram lengkep (8)
Diagram lengkep (1)
Diagram lengkep (7)
Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)
img-1
img-3
img-4

FAQ

1.Q: Dupi anjeun produsén atawa parusahaan dagang?
A: Kami produsén pita koreksi, pita lem di Ningbo.Kami tiasa nyayogikeun anjeun kualitas luhur sareng produk OEM sareng ODM anu sampurna.

2.Q: Naon kuantitas pesenan minimum anjeun?
A: MOQ kami téh 10000 lembar per item per warna, Kami bungah pikeun ngirim sampel kami pikeun anjeun nguji kualitas saméméh urutan bulk.

3.Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun logo desain abdi dina produk?
A: Pasti, urang tiasa nyitak logo ku layar sutra, percetakan transfer panas sareng labél stiker dina barang éta.Mangga mamatahan logo anjeun sateuacanna pikeun urang pariksa cara percetakan nu cocog pikeun anjeun.

4.Q: Naon kawijakan sampel anjeun sarta waktu kalungguhan?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel sadia pikeun free.You ngan perlu mayar ongkos angkutan barang internasional ka alamat anjeun.
Aya muatan pikeun nyieun sampel anyar, tapi éta refundable, nu hartina urang bakal balik deui dina urutan bulk Anjeun.
Butuh waktu kira-kira hiji nepi ka dua minggu pikeun nyieun sampel.

5.Q: Naon waktos kalungguhan produksi? Naon istilah pembayaran anjeun?
A: Kami bakal nganteurkeun barang dina 30-45 dinten saatos mastikeun pesenan atanapi nampi deposit.Syarat pembayaran kami nyaéta T / T, Western Union, Jaminan Perdagangan.
Aya deui patarosan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Pananyaan anjeun bakal dijawab dina 12-24 jam!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali