OEM ngaropéa pabrik kreatif design tekanan kalam tipe refillable tape koreksi

Katerangan pondok:

1. Pencét tipe tape koreksi gampang ngagunakeun, ogé bisa ngajaga tape
2. Pita koreksi gaya pulpén tiasa dianggo sapertos alat tulis
3. Pita kaluar bodas iklas mulus tanpa creases
4. Taya waktos drying - ngetik atawa nulis on langsung
5. Larapkeun garing pikeun koréksi instan kalawan henteu mess


Rincian produk

Tag produk

parameter produk

Ngaran barang

tekanan kalam tipe refillable pita koreksi

Nomer modél

JH003

bahan

PS, POM

warna

ngaropéa

Ukuran

115 x 31 x 18 mm

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

5 x5m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Panjelasan Produk

Pita koréksi anu tiasa dieusi deui tekanan anu ngamungkinkeun anjeun nyepeng sareng ngontrolana bari ngabenerkeun kasalahan.Kalayan desain ergonomisna, pita koreksi ieu gampang dicekel sareng dioperasikeun, janten cocog pikeun sajumlah pangguna, kalebet mahasiswa sareng profésional sami.Ku niru cengkraman pulpén, pita koréksi ieu nyayogikeun pangalaman tulisan anu lancar, mastikeun koréksi anu tepat sareng akurat.

Salah sahiji fitur anu kasohor tina pita koreksi anu tiasa diisi ulang nyaéta inti pita anu tiasa diganti.Beda sareng pita koreksi tradisional anu kedah dipiceun sapinuhna saatos kasét béak, produk inovatif ieu ngamungkinkeun anjeun ngan ukur ngagentos inti pita.Solusi anu biaya-éféktif ieu henteu ngan ukur ngahémat artos tapi ogé ngirangan runtah, janten pilihan anu ramah lingkungan.Kalayan inti pita tina bahan dasar PET, dipikanyaho ku kakuatan sareng daya tahanna, anjeun tiasa dipastikeun yén pita koreksi ieu bakal salami lami.

Dijieun ku perusahaan anu gaduh pangalaman profésional langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun pita koreksi sareng produk alat tulis sanésna, anjeun tiasa ngandelkeun kualitas sareng réliabilitas pita koreksi anu tiasa dieusi deui ieu.Kalawan 17 mesin suntik molding sarta tim leuwih ti 60 pagawe ngalaman, komitmen parusahaan keur kaunggulan ngagambarkeun dina rarancang unggul tur fungsionalitas produk maranéhanana.

Desainna kawas pulpén digabungkeun jeung betah pamakéan sarta pungsionalitas tape koreksi ngajadikeun eta hiji alat penting pikeun saha strives pikeun kasampurnaan dina karya maranéhanana.Kalayan inti pita anu tiasa diganti, bahan dasar PET, sareng panggunaan pita kontinyu, pita koreksi ieu henteu ngan ukur praktis tapi ogé ramah lingkungan.

img-4

Pabrik kami

Diagram lengkep (8)
Diagram lengkep (1)
Diagram lengkep (7)
Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)
img-3

FAQ

Tanya: Dupi abdi tiasa nyandak sampel ti anjeun?
Ngajawab: Enya!Urang bisa ngatur pikeun ngirim Anjeun sampel.

Tanya: Naha anjeun ngagaduhan sertipikat tés pikeun produk anjeun?
Ngajawab: Leres!Sadaya produk urang mastikeun ka EN71 PART3 .We ogé lulus BSCI, ISO-9001 Inok.

Nanya: Kumaha ngeunaan istilah pembayaran?
Jawaban: Kami nampi L / C dina tetempoan, atanapi T / T 30% deposit sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Nanya: Naon istilah harga anjeun?
Jawaban: Urang dicutat harga dumasar kana FOB Ningbo atanapi Shanghai


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali