Kado alat tulis 5mm * 6m kalayan panutup pelindung Pita Koréksi Tipe Pen

Katerangan pondok:

Pita koreksi tipe pen kami gampang dianggo, kalayan cengkraman anu nyaman anu ngajamin akurasi sareng presisi, hadir dina desain anu kompak sareng portabel, ngamungkinkeun anjeun gampang dibawa ka mana waé anjeun angkat.Éta ogé ramah lingkungan, sabab ngagunakeun bahan non-toksik sareng bebas asam.


Rincian produk

Tag produk

parameter produk

Ngaran barang

pita koreksi tipe kalam

Nomer modél

JH003

bahan

PS, POM

warna

ngaropéa

Ukuran

100 x 23 x 15 mm

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

5 x5m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Panjelasan Produk

Di perusahaan kami, kami narékahan pikeun nyayogikeun kaset koreksi kualitas luhur dina harga anu berpatutan.Produk kami didamel kalayan standar kualitas sareng daya tahan anu paling luhur, mastikeun yén anjeun kéngingkeun produk anu tahan lama anu anjeun tiasa ngandelkeun.

Kasimpulanana, pita koreksi bentuk pulpén kami mangrupikeun alat anu sampurna pikeun saha waé anu peryogi cara anu teu repot sareng efisien pikeun ngabenerkeun kasalahan.Produk kualitas luhur kami, digabungkeun sareng prakték ramah lingkungan sareng komitmen kana kapuasan pelanggan, ngajantenkeun kami pilihan anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan pita koreksi anjeun.

Fitur

Saum sareng bersih.Taya ngantosan.Geura nulis deui.

Ramah lingkungan.Non-toksik.Taya bau aneh.

Langsung nulis ulang dina beungeut beresih & mulus sanggeus koreksi.

Ringan & praktis.Gampang dibawa.

Koreksi moal diungkabkeun dina fotokopi & faks.

parentah

Pastikeun permukaan anu bakal dilereskeun datar sareng mulus.

Nempatkeun tungtung pita ka bagian nu bakal dilereskeun dina paralle (kira-kira 45-60degrees kana beungeut kertas).

Mencét ka handap tur ngagambar slighly nutupan kasalahan.

Awas

Ulah nyimpen eta dina suhu luhur, tempat dampness.

Hindarkeun sinar panonpoé langsung.

Henteu kanggo murangkalih sahandapeun 3 taun.

Sertipikat

img-4

Pabrik kami

Diagram lengkep (8)
Diagram lengkep (1)
Diagram lengkep (7)
Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)

Palayanan

1. reply ajakan: 6days / minggu on tugas, bakal ngawalon anjeun pas urang ningali mail anjeun.
2. pangiriman gancang: 20-30 poé ngahasilkeun waktu sanggeus narima deposit teh.
3. kadali kualitas ketat: pre-inspeksi saméméh produksi masal, inspeksi ahir saméméh kiriman.
4. harga competieive: kami produsén pita koreksi, tape lem, euweuh pertengahan parusahaan nyieun bédana.
5. OEM wilujeng sumping pikeun urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali