Dispenser Pita Koreksi Bentuk Pisang Senang sareng Warna-warni - Jieun Koréksi Senang Deui

Katerangan pondok:

1. Bentuk pisang klasik, alami sareng lucu, cocog pikeun kantor sareng diajar.

2. Ukuran mini keur barudak, gampang pikeun nanganan jeung mawa.

3. Cap pikeun ngajaga tape, pilihan pangalusna pikeun kantor jeung sakola.


Rincian produk

Tag produk

parameter produk

Ngaran barang

Pita Koreksi Bentuk Pisang

Nomer modél

JH005

bahan

PS, POM

warna

ngaropéa

Ukuran

UKURAN 85 X 27 X 18 MM

MOQ

10000PCS

Ukuran pita

5 x4m

Unggal bungkusan

kantong opp atawa kartu molotok

Waktos Produksi

30-45 POÉ

Port of loading

NINGBO/SHANGHAI

Hirup Rak

2 taun

Panjelasan Produk

Salaku perusahaan anu khusus dina produksi pita koreksi profésional langkung ti 20 taun, kami bangga dina nyayogikeun produk kualitas luhur anu janten alat anu épéktip pikeun ngabenerkeun kasalahan sacara gampang.Kalayan tim karyawan anu berdedikasi sareng fasilitas canggih anu diwangun ku 17 kendaraan molding suntik otomatis, kami mastikeun yén unggal potongan pita koreksi minuhan standar anu paling luhur.

Desain anu lucu sareng kompak tina dispenser pita Koreksi Bentuk Banana ngabédakeunana tina produk sanés anu aya di pasar.Bentukna anu menawan sareng tutup anu tambihan ngajagi tip, nambihan kapribadian kana koleksi alat tulis anjeun.Saterusna, alam leutik sarta lightweight ngamungkinkeun pikeun transportasi repot-gratis, sahingga hiji pendamping merenah pikeun siswa, pagawe kantor, atawa saha on perjalanan.

Di perusahaan urang, urang nyandak ngembangkeun produk serius.Kalayan tim lima tanaga panalungtikan sareng pamekaran anu terampil, kami terus-terusan narékahan pikeun ningkatkeun sareng ngabarukeun pita koreksi kami.Ku tetep up to date jeung kamajuan panganyarna dina téhnologi jeung desain, kami boga tujuan pikeun mawa Anjeun alat koreksi pangalusna sarta paling éféktif sadia.

Janten waktos salajengna anjeun mendakan diri anjeun nyanghareupan kasalahan anu teu dihoyongkeun, émut, pita koreksi kami di dieu pikeun ngabenerkeunana.Ucapkeun pamit ka kasalahan anu katingali sareng salam pikeun komunikasi anu sampurna - waktuna pikeun nangkeup kasampurnaan.

Pabrik kami

Diagram lengkep (8)
Diagram lengkep (1)
Diagram lengkep (7)
Diagram lengkep (11)
Diagram lengkep (4)
Diagram lengkep (5)
Diagram lengkep (6)
Diagram lengkep (9)
Diagram lengkep (10)

FAQ

Q: Naha anjeun tiasa ngalakukeun OEM sareng naon MOQ pikeun OEM?
A: Sumuhun, OEM anu ditarima tur MOQ anu 10000pcs.

Q: Dupi anjeun ngirim sampel pikeun rujukan?
A: Sumuhun, kami bungah nyadiakeun Anjeun sampel baku bébas, tapi anjeun bisa jadi kudu mayar fee express.

Q: Naon waktos sampel sareng waktos kalungguhan?
A: waktos Sampel: 5-10 poé; kalungguhan waktos: 30-45 poé.

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk anjeun?
A: Urang bakal ngalakukeun pre-inspeksi saméméh produksi masal, sarta pariksa unggal item salila produksi, sarta inspeksi final saméméh kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali